Guild:Independencia O

From Guild Wars Wiki
Jump to navigationJump to search

INDEPENDENCIA O [MORT]

Independencia O [MORT]
Guild Independencia O cape.jpg
Language Catalan [Euro]
Leader Shiru Darkprayer
Faction Luxon
Type PvP
No. of members 15+
Guild Hall Druid’s Isle
VoIP Team Speak 3
Time zone UTC+2

El clan Independència O [MORT] ha estat creat per donar un cop de mà a la comunitat catalana de Guild Wars, donant a més a més una lluita incasable amb els seus adversaris, els espanyols.

Des de que vam crear el clan només em tingut la prioritat d’invitar gent catalana, europea o espanyols en contra del règim del PP. Es per això que ens sentim orgullosos de ser l’únic clan familiaritzat amb Espanya que guanya sales ara mateix, portant cada dia una suma de entre cinc o més utilitzant una Build no Lammer.


The clan Independence Or [DEATH] was created to lend a hand to the Catalan community of Guild Wars, giving also a struggle with his opponents incasable Spaniards.

Since we created the clan I just had the priority of inviting people Catalan, European or Spanish regime against the PP. This is why we are proud to be the only familiar with Spain winning clan halls now, taking each day a sum of five or more using a non Build Lammer.

Guild Independencia O Mort Guanya.JPG

Ratings

Current Alliance Rating: 1,012 - MORT Luxon Faction: >58,977 --Avatar De Freya 14:31, 29 July 2011 (UTC)

Recruitment

El nostre clan està interessat a reclutar una certa quantitat especifica de persones, amb el qual volem només gent amb posiciones flexibles en GvG sobretot. A part de les premisses de ser Català, Europeu o poc Espanyol volem que tingueu un rank semblant al 9 i/o champion 1, amb una experiència en Frontliner i Backliner.


Our clan is interested in recruiting a certain number of specific persons, which want only people with GVG especially in flexible positions. Apart from the premises to be Catalan, not Spanish or European that we have a rank similar to 9 &/or a champion, with experience and Frontliner or Backliner.

Contact information

Per contactar amb un dels membres del clan es millor intentar parlar amb Shiru Darkprayer, Locazo Marvin o Avatar De Freya, en aquest ordre. A més a més, si veus qualsevol membre també et podrà ajudar a entrar al clan ja que tots som oficials.


To contact a member of the guild is better to try to talk to Shiru Darkprayer, Locazo Marvin or Avatar De Freya, in that order. In addition, if you notice any member can also help you enter the guild, as are all official.

Membres

                 Locazo Marvin

Es el cubà que va emigrar de l’illa de Shing Gea, baix el domini del Dictador Togo. Ara viu a la península Zaishen, lluitant per aconseguir els papers i ser legal a aquesta zona.

Característiques: Pot semblar una mica curt però sap moure’s per les illes sense que la policia el detingui. A més a més, te la qualitat d’aprende idiomes d’una forma molt lenta, porta 5 anys a la península i ara comença a parlar bé el nostre idioma. [Al principi no el voliem però vam veure que podríem treure fruit d’ell]

Habilitats Especials:

File:Independencia 2.jpg¡Corre Asere, Corre! : Durant 16 segons tots el aliats a l’abast de l’oïda tindrà un increment del 50% de la seva velocitat sempre i quan hi hagi policia a prop. S’acaba si parles Català o Castellà. [Only Cubains]

File:Indepedencia 0.jpegSpike En Cero: Totes les spikes acabaran en 0. Serveix per fer més complicada la spike.

File:Independencia no tenemos.jpgEn Cuba No Tenemos De Eso... : [Crit] Totes les persones que tinguin una armadura de FoW o una arma cara tindran -50 armadura contra cubans.

Independencia cuba.png¡Todos Somos Cubanos! : [Crit] Durant 1...5...90 segons tots els aliats a l’abast de l’oïda es convertiran en cubans, tindran -20 armadura però tindran més +20% de força en armes de fusta.[[Guild:Independencia O [MORT]|Independencia O [MORT]]] Alliance
Leader [[Guild:Independencia O [MORT]|Independencia O [MORT]]]
Members Unknown