Guild Wars Wiki:Reporting wiki bugs/archive 4

From Guild Wars Wiki
Jump to: navigation, search


Userpage/Text conflicts

Heeeellpp! The font keeps changing all the time (every page). And on my Userpage, some tables are like all wacko. Specifically this one: Keith Equipment and Builds. Why does it do all this stuff? Xerir User Xerir sig.jpg 15:09, 27 January 2008 (UTC)

Could you provide a screenshot? It looks fine to me. poke | talk 23:27, 27 January 2008 (UTC)
Of course it fixes itself after I say it's messed up. I guess that's like...Life. Or Murphy's Law. Thanks anyways! Xerir User Xerir sig.jpg 12:01, 19 February 2008 (UTC)

User talk:Gaile Gray/Guild Wars 2 suggestions

(Copied from Help:Ask a wiki question)

User:Aspectacle and I are consistently getting a 500 error when going to Gaile's GW2 talk page. Wonder if anyone else is getting that problem? It's a server error so it's unlikely to be due to the browser or connection. -- Hong 00:11, 7 February 2008 (UTC)

Still getting this 500 error after the weekend. -- Hong 01:42, 11 February 2008 (UTC)
Hmm, from looking at the page, I am guessing that this error has something to do with its length. I think that it should be archived into various sections, or at least split apart. I'll mention it to Gaile, although I am sure she wouldn't mind if someone jumped in to help :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 20:03, 12 February 2008 (UTC)

I can't edit my User Page

moved from Guild Wars Wiki talk:Reporting wiki bugs

Why? It just tells me to download the "index.php" page. wtf?--The preceding unsigned comment was added by User:Dapezboy (talk).

Probably just server lag. — Eloc 17:08, 8 February 2008 (UTC)

Watchlists

Both my Watchlists on GWW and GW2W give me a database error. — Eloc 17:04, 12 February 2008 (UTC)

Same here, earlier it was doing that on pretty much any page I tried to go to but it seems to be fine on the majority of pages now. --Kakarot Talk 17:13, 12 February 2008 (UTC)
It seems to happen to me only on my GWW watchlist. So far, I haven't had any problems with normal articles, nor with GW2W. Also, GWW seems to be loading slightly slower than usual. Is there a server problem or something? --User Pling sig.png Brains12 \ Talk 18:56, 12 February 2008 (UTC)
Same her get a database error whenever i try to access my watchlist ~ SCobraUser-SuperCobra-Sig.png 19:41, 12 February 2008 (UTC)
Fifthed. On GW2W and here. I posted at Guild Wars Wiki talk:Community Portal#Watchlist before I saw this. Calor Talk 19:51, 12 February 2008 (UTC)
Oh, that's no good. I'll send a high priority email over to IT right now about this. Thanks guys! --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 19:55, 12 February 2008 (UTC)
Thanks for the promptness, Emily. And Kakarot, just do Random Page to get to one page on your 14,000+ page watchlist ;) Calor Talk 19:57, 12 February 2008 (UTC)
Haha very funny Calor :| --Kakarot Talk 20:05, 12 February 2008 (UTC)

Seems to be fixed, tnx Emily and IT team ;) ~ SCobraUser-SuperCobra-Sig.png 20:40, 12 February 2008 (UTC)

Fixed for me too. Calor Talk 20:42, 12 February 2008 (UTC)
Hahaha!!! XD Yep, I guess that did it. I need to ship in a bunch of cookies for IT or something. They're pro :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 20:45, 12 February 2008 (UTC)
*hands plate of cookies to IT team* Thanks for getting this resolved so quickly, Calor Talk 20:46, 12 February 2008 (UTC)
Thanks :) --User Pling sig.png Brains12 \ Talk 21:13, 12 February 2008 (UTC)
While I don't doubt the IT team is pro, they still haven't upgraded MediaWiki to fix the security issue. Version is still 1.9.2 and $wgEnableApi is set to true. :( — Galil Talk page 04:37, 16 February 2008 (UTC)
IT are always Pro when they fix things that shouldn't have broken in the first place. ;) Hehehe. Biscuits User Biscuits sig.png 14:21, 16 February 2008 (UTC)

Images

It's happened again...

Error creating thumbnail: convert: unable to open image `/home/httpd/gwwiki/home/gwwiki/en/images/e/e1/Guild_Fury_Born_From_Nothingness_cape.jpg': No such file or directory. convert: missing an image filename `/home/httpd/gwwiki/home/gwwiki/en/images/thumb/e/e1/Guild_Fury_Born_From_Nothingness_cape.jpg/150px-Guild_Fury_Born_From_Nothingness_cape.jpg'.

Seen instead of the cape at Guild:Fury Born From Nothingness. — Galil Talk page 04:33, 16 February 2008 (UTC)

It was a broken image, deleted. poke | talk 15:09, 16 February 2008 (UTC)

Not a big deal, but the images that I have recently uploaded are not showing up on my contributions list. I waited over 24 hours to see if it was a server lag, but still not showing up. Examples are Lou, of the Knives map, Xuekao, the Deceptive map, and Spiritroot Mossbeard map. Like I said, not a big deal, but seems to be a bug starting on March 3, since the March 2 uploads appeared immediately on the list. Oldmonk 19:59, 4 March 2008 (UTC)

Hmm... strange. Some of your uploads do appear to be missing from your contributions but do show up in your upload log. My uploads for 3rd, 4th, and 5th of March seems to tally though. I wonder what's different about your uploads. -- ab.er.rant User Ab.er.rant Sig.png 01:19, 5 March 2008 (UTC)
I believe it's cause he uploaded the images on top of other ones, and as such it doesn't touch the image page, only the image. Thus the image page has no reason to appear in contributions. — Galil Talk page 01:30, 5 March 2008 (UTC)
Okay, I will check that out. Thanks for responding so quickly! Oldmonk 02:08, 6 March 2008 (UTC)

501 Error

Is this normal? When trying to post on the Ask A Game Question page, I get an edit conflict. I then try again, and get a 501 error with the page saying

"Method Not Implemented
POST to /index.php not supported."

Is this normal or a bug? --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 03:04, 17 February 2008 (UTC)

This happens from time to time, but not with all edit conflicts. I'm still not sure why :P It's not normal, but I don't know what kind of bug it can be either. - anja talk 10:43, 17 February 2008 (UTC)

Ingame searching

When I try and use the search from ingame it says it can't display the page, but I hit F5 and it displays it. — Eloc 05:00, 3 March 2008 (UTC)

I believe this has to do with the way the wiki formats URLs. The game most likely doesn't urlencode the search term before opening the page. What did you search for? — Galil Talk page 01:33, 5 March 2008 (UTC)
Don't quite remember as it was like 2 days ago, lol. It was just random things I was searching while I was playing the game. I think one of the things was the Black Moa because about that time I was trying to capture it. — Eloc 17:06, 5 March 2008 (UTC)

Internal Server Error

um....ok this is really odd I can go to all pages on the wiki but Gaile's GW2 suggestion page and Recent Changes, whenever I go there I get the page the says INTERNAL SERVER ERROR. I waited it out and still had it I e-mailed arenaweb@ncsoft.com and havent gotten a reply yet. It has been almost 7-10 hours I have had this, is it a bug or what??? Thanks --Shadowphoenix User Shadowphoenix Necromancer.png 21:00, 6 March 2008 (UTC)

The page is so large that the server doesn't like that, perhaps? Anyone technical care to give a proper response? Calor Talk 21:49, 6 March 2008 (UTC)
An internal server error is internal; when it disappears, it seems to be fixed then. poke | talk 21:53, 6 March 2008 (UTC)
(Edit conflict) Nah, Gaile's page is just at the 400kb mark :). Both pages work fine here, so it may be some other thing... GWWT related maybe?--Fighterdoken 21:54, 6 March 2008 (UTC)
Ok i switched my RC limit to 250 it was 500 I think that was theprob. adn Gailes page is just 2 big lol --Shadowphoenix User Shadowphoenix Necromancer.png 22:40, 6 March 2008 (UTC)

I am not this user!

When I try to visit Image:Phoenix Birth.jpg, I tried to mark it with the GWWT, but it says at the top of the window that I am User:House Of Furyan, which I am not. I'll have a screenshot if you guys need proof. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 23:44, 2 February 2008 (UTC)

It's an old bug, but I thought they fixed it. :/ - anja talk 01:54, 3 February 2008 (UTC)
How did they fix it last? I didn't work, so a new method might be in call now. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 02:39, 3 February 2008 (UTC)
I am sending an email to IT this morning about several items, so I will mention this in there as well. If you could provide a screenshot, that would really help us to try to figure out what could be going on. Wiki bugs (especially ones related to odd caching) are really hard to track down. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 18:46, 5 February 2008 (UTC)
When this bug appears normally all user settings (including user css and javascript) are applied as if you really were that user. For a specific time you cannot make that page available to you as your own user unless you use action=purge (always!). That are the things I know about that. poke | talk 21:52, 5 February 2008 (UTC)
Regrettably, hitting "Prnt Screen" doesn't save your screenshot in a folder like GW's does. I've lost it. The only difference on the page was the user bar up top, and I didn't have the GWWT at all (I assume it is because that user didn't have them). --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 00:04, 7 February 2008 (UTC)


(Reset indent) Let's begin anew. I've ran into the problem again, this time I have an image. How should I upload it? --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 01:11, 11 February 2008 (UTC)

Here, why not. here it is. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 01:19, 11 February 2008 (UTC)
Thanks so much, People! I'll pass this issue along with its screenshot. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 20:07, 12 February 2008 (UTC)
Hmm, now when I view particular images, on the page that contains it, I'm logged out. I'll put the image here... But when I return/go to other pages, I'm still logged in. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 04:17, 14 February 2008 (UTC)
Have you tried force reloading the page? - BeX iawtc 05:49, 14 February 2008 (UTC)
I didn't force reload it, but I think enough time went by and the problem seems to have gone away. Not sure how to explain that. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 05:52, 14 February 2008 (UTC)
It would sometimes happen to me if my login expired and I'd view pages, and then go back to them after logging in. - BeX iawtc 05:53, 14 February 2008 (UTC)
Thing is, I accessed another page, and I was still logged in on that one (at the time of incident). I went back to check the errored page, and I was still logged out on that single page. Weird. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 06:13, 14 February 2008 (UTC)
That's confusing. What I meant to say is, my browser cached the page while I was logged out, so whenever I went back it showed that logged out load-version. If I forced refresh it would show me as logged in. - BeX iawtc 06:23, 14 February 2008 (UTC)

(Reset indent) Still going on. I'll upload the file... Here. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 01:37, 29 February 2008 (UTC)

And here. --People of Antioch talk User People of Antioch sig.png 18:22, 2 March 2008 (UTC)
I am going to leave this up here for the time being. I've passed the issue on to IT already, but the problem happens so sporadically that it's really hard for us to track down. Luckily, the issue is harmless since you're not really logged in as another user. It's just displaying the incorrect name.It's definitely some kind of a cache issue, but other than that, I'm not sure what to say about it. I'll send another email to see if anyone has any other ideas. Thanks for being patient, in any case :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 17:44, 11 March 2008 (UTC)

Caching comments

The ones involving images? — Eloc 23:05, 20 March 2008 (UTC)
No, the "I'm logged in as User XY on page YZ." one poke | talk 23:10, 20 March 2008 (UTC)
Ah, sort of like on GW2W. — Eloc 23:25, 20 March 2008 (UTC)
On a related note, have the GW2W caching issues been fixed? --User Pling sig.png Brains12 \ Talk 23:28, 20 March 2008 (UTC)
Yep, all of the caching issues (image, page, login, etc) should be resolved for both wikis (if I read that email right). If you see anything weird on either sites, please let me know so I can pass it along again. These things are really nasty to track down (sure glad I don't have to do it), so thanks for being patient with us :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 00:38, 21 March 2008 (UTC)
Yay, thanks a lot :) --User Pling sig.png Brains12 \ Talk 00:46, 21 March 2008 (UTC)

Action Purge

Seems to work with IP accounts but not on User Accounts (or it just doesn't ask you for confirmation). -Dominator_Matrix 01:25, 22 March 2008 (UTC)

It is a bug as on my page it still shows the action=purge thing...(instead of the normal page in the FF browser bar)-Dominator_Matrix 01:30, 22 March 2008 (UTC)
action=purge gives always a confirmation for non-logged in users but for other not. That's normal ;) And when using purge as a normal user, you won't be redirected to the page without a purge. So it's normal behavior ;) poke | talk 01:32, 22 March 2008 (UTC)

>> Ok then. -Dominator_Matrix 01:35, 22 March 2008 (UTC)

watchlist page access problem

Database error
A database query syntax error has occurred. This may indicate a bug in the software. The last attempted database query was:

    (SQL query hidden)

from within function "wfSpecialWatchlist". MySQL returned error "1030: Got error 28 from storage engine (172.30.129.83)".

anyone else seeing this? --VVong|BA 16:58, 2 April 2008 (UTC)

well nevermind. it seems to have fixed itself just now. --VVong|BA 16:59, 2 April 2008 (UTC)
Mine is doing it now too. --LemmingUser Lemming64 sigicon.png 18:35, 2 April 2008 (UTC)
Mine too. - anja talk 18:38, 2 April 2008 (UTC)
(Edit conflict) ... just after I post on the main page talk that I don't have the problem it happens. --Kakarot Talk 18:40, 2 April 2008 (UTC)

Help, please...dang..I got the same thing--ShadowFog 18:33, 2 April 2008 (UTC)

I am getting this just now too. This occurred at and after 18:43 02 April 2008 UTC. Biscuits User Biscuits sig.png 18:45, 2 April 2008 (UTC)
When I click on my watchlist it just says "HTTP 500 internal server error" so idk whats wrong with it--The Forsaken One 18:49, 2 April 2008 (UTC)

same problem (19:02, 2 April 2008 (UTC)). been like that for 10 minutes now, i've had it before - this afternoon; it fixed itself after some time. - Y0_ich_halt Have a look at my page 19:02, 2 April 2008 (UTC)

works now all of a sudden. - Y0_ich_halt Have a look at my page 19:03, 2 April 2008 (UTC)
Same here, must of been a temporary bug? --Kakarot Talk 19:09, 2 April 2008 (UTC)
A bit of googling reveals that "error 28" means the disk it is trying to write to is out of space. I guess they added more room. :) Biscuits User Biscuits sig.png 23:46, 2 April 2008 (UTC)
Emily said the servers were (almost?) filled without it sending a message, hence the downtime this morning. I guess that's why the watchlist had problems. --User Pling sig.png Brains12 \ Talk 23:57, 2 April 2008 (UTC)

Editing Nickname Problem

I hope I'm putting this in the right spot. I'm trying to put the following WikiCode into my nickname:

19px Tero t c

...and, I've tried this version of the same Nickname...

19px Tero t c

However, whenever I try to hit "Save," I get a webpage saying HTTP 501 Not Implemented/HTTP 505 Version Not Supported. I've tried closing and reopening Internet Explorer, tried it on 2 different computers, tried it with the "Raw signatures" box both checked and unchecked, and no matter what I still get redirected to the same Error Webpage. Is there something wrong with the coding of my Nickname, or is this a site-related bug?--The preceding unsigned comment was added by User:Tero Gein (talk).

With some playing around, I think the problem was with putting in the contributions. I changed it so that it only included my user page and talk page, and it works fine. Wierd. --19px Tero talk 21:11, 25 March 2008 (UTC)
That's strange! I'm going to leave this up here in case someone who knows more about sigs and how to put contribs into one can comment more. Sadly, my signature knowledge is pretty basic :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 01:32, 9 April 2008 (UTC)
Well the length of both examples is over the length specified in the policy of 200 characters, I don't know if the wiki has a finite max length built in. Also the link to the talk page links to the talk page of the user that clicks it using Special:Mytalk --LemmingUser Lemming64 sigicon.png 02:07, 10 April 2008 (UTC)
Yea. When you copy + paste the code into the nickname box, it doesn't all fit, which is probably why you're having problems :P ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 02:16, 10 April 2008 (UTC)

Logged in a different user

The cache issue where you are logged in as a different user just happened to me. I logged out..and I was wonder why my ip had changed so I recored it. I cleared my cache to realise it wasn't my ip but someone else's ip. So its still out there and it seems to be with IE7. (the reported issue of "Im not this user!" in archive 4) Dominator Matrix 09:30, 3 April 2008 (UTC)

Argh...not again! Thanks for the report, Dominator. I'll pass it along to IT and see if they have any other ideas about what could be causing it. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 01:28, 9 April 2008 (UTC)
If it helps. When I was not logged in (forgetful me :)), I managed to do 3 COMPLETE edits under another ip (shows in contribs). I had selected "use automatic script" in FF, and auto detection in IE7. But when I turned those both off, it returned to my ip. So there might be a hidden script somewhere...Dominator Matrix 19:49, 10 April 2008 (UTC)
IPs shown here here :) 68.151.27.108 19:53, 10 April 2008 (UTC)
  • sigh Just did it again, either its a ie, or some setting...Dominator Matrix 00:20, 13 April 2008 (UTC)

(Reset indent) -_- ok it is a IE setting aparently im using one of shaws many ips...Dominator Matrix 00:22, 13 April 2008 (UTC)

Database Error

A database query syntax error has occurred. This may indicate a bug in the software. The last attempted database query was:
(SQL query hidden)
from within function "MediaWikiBagOStuff::_doquery". MySQL returned error "1213: Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction (172.30.129.83)".
Retrieved from "http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild_Wars_Wiki_talk:Elections/2008-04_bureaucrat_election"

Encountered when trying to view Guild Wars Wiki talk:Elections/2008-04 bureaucrat election. Works fine now, though. ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 01:13, 8 April 2008 (UTC)

Interesting! I'll pass this along in an email to IT. Thanks, Wizard :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 01:39, 9 April 2008 (UTC)
Very odd indeed. — Eloc 02:07, 9 April 2008 (UTC)
I just got the same error trying to get to Tanaric's talk :/ ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 01:53, 10 April 2008 (UTC)
Oh, and both times, they were the most recent edits in RC and I clicked the links there. ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 01:55, 10 April 2008 (UTC)
I got this just now too. I think it was going straight to the RC from a url. --Aspectacle 01:57, 10 April 2008 (UTC)
Heya guys...I just sent off an email about this, so I'll let you know what I hear back. Thanks for the heads up again. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 02:09, 10 April 2008 (UTC)
Heya again, everyone! I got an email back about this this morning, and this particular issue is occurring because of a known MySQL bug. We know the fix for it, but the upgrade is going to require a very short restart period. IT is testing out the fix on test servers here to make sure everything will go smoothly when we move forward and fix the problem. It looks good so far, so they're going to let me know when they're confident that everything will go smoothly. I'll keep you updated of any potential downtime. Again, thanks a bunch for pointing this out :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 19:44, 10 April 2008 (UTC)

Template:Diffwith

Currently, this template does not seem to be working. -- Gordon Ecker 05:22, 13 April 2008 (UTC)

It's a MediaWiki bug. https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=10466 poke | talk 11:14, 13 April 2008 (UTC)

Image

I had tried to update a image on our guild page I have tried using few different templates. But when ever try anything and get a image to be show still get the 150px and cant seem to get rid of it. http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild:The_League_Of_Death_Warriors

Fixed, just upload now ;) poke | talk 18:42, 18 April 2008 (UTC)

Border problem

When viewing User:Diagoro Leonine's profile, I got a border problem in which the entire GWW tool bar (including the GWW shield image) shifted into the text of the page. I'm trying to make sure if this is just me or not, before I upload a problem image. --TalkPeople of Antioch 20:48, 19 April 2008 (UTC)

That is not a wiki problem, that is a coding problem on that site. poke | talk 21:04, 19 April 2008 (UTC)
fixed. poke | talk 21:05, 19 April 2008 (UTC)

Failing Sender ID

Emails sent using email user from this wiki get tagged my Hotmail as phising (no sender ID). As spam by yahoo, and AoL blocks them. So...where is it breaking? Dominator Matrix 05:11, 21 April 2008 (UTC)

Just click allow sender on Windows Live. — Eloc 20:34, 21 April 2008 (UTC)
Still on the other end what stops them from at that point just piling into the junk folder? 68.151.27.108 22:28, 21 April 2008 (UTC)
In windows hotmail it gives you a red bar. Says its been blocked for saftey, and says to delete it. Allowing still shows the warning. And it shows up in the junk folder. IDK but is this always happen or just happens to the email to yourself option? Dominator Matrix 00:26, 22 April 2008 (UTC)
This bug only happens to emails getting sent to yourself which is werid Dominator Matrix 03:03, 22 April 2008 (UTC)
When it's in the junk folder, click on it once and click on the button that should say "Not junk" and that should allow it to now appear in your inbox. — Eloc 18:12, 22 April 2008 (UTC)
Yes Eloc, but I don't think people @ arenanet have the same function. But it did get there. I have notifed hotmail staff (there fixing it). So this is solved/fixed Dominator Matrix 21:20, 22 April 2008 (UTC)

404 Not Found

Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

I keep getting an error page titled 404 Not Found when going to different pages on the wiki, it seems to be random - sometimes it will work fine other times it won't. Any idea what is causing it? --Kakarot Talk 18:31, 22 April 2008 (UTC)

server down, maybe some burnt cables. i have it, too. - Y0_ich_halt Have a look at my page 18:35, 22 April 2008 (UTC)

Quick downtime

Heya guys! There are a couple of wiki problems going down right now that we're looking into. This is affecting the front page images, and a few other things. We may need to pull the site down for just a second to get things back in order. The downtime will be very brief, but I wanted to give ya a heads up. Sorry about the inconvenience :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 19:50, 22 April 2008 (UTC)

Would the error be the images showing up as there filenames and not there icons? (EG like on the main page...) Dominator Matrix 20:41, 22 April 2008 (UTC)
I would guess so. Seems to be only .pngs affected, .jpgs and .gifs are ok (as far as I've seen). --Pling! \ Brains12 \ Talk 20:42, 22 April 2008 (UTC)
Its not affecting my images...at least on my character pages. So some vandal did something....Dominator Matrix 20:44, 22 April 2008 (UTC)
Whenever I click on the files for those images affected it says this:Warning: This file may contain malicious code, by executing it your system may be compromised.
I saw that when I flagged a image for being corrupted...oh boy. Dominator Matrix 20:46, 22 April 2008 (UTC)
Why did you remove my sig I re-added. OMG TROLLZ BANZ HIM EMSEDIATLEE MR. PLINGGGGGGANATOR!!1!--The Forsaken One 20:48, 22 April 2008 (UTC)
Its a IE issue it likes to place a cursor where it likes....Dominator Matrix 20:50, 22 April 2008 (UTC)
oh ok, BTW that was a joke about having brains banning u ;)--The Forsaken One 20:53, 22 April 2008 (UTC)
Someones going to have to move this to the talk as its WAYY off topic! Dominator Matrix 20:54, 22 April 2008 (UTC)
hehehe ooops, my bad( it was probably my falt this is so off topic )--The Forsaken One 20:56, 22 April 2008 (UTC)

(reset indent) Yup, it's got something to do with .pngs right now. I know that the team is looking at it as we speak, so I'll keep you all updated :) --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 20:58, 22 April 2008 (UTC)

I hear a security patch wasn't patched echoing somewhere. Oh and some jpgs are affected, but not recent ones. Dominator Matrix 21:01, 22 April 2008 (UTC)
Emily, I don't know if it will help, but when I refreshed the image page after first seeing that corrupted warning, it didn't give me the warning, but the image was just a white box and said its size was 0x0. Couldn't reproduce that, though (every other time I refreshed it gave the warning). ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 21:04, 22 April 2008 (UTC)
Same here, must be that warning....*scanning* Dominator Matrix 21:08, 22 April 2008 (UTC)
Thanks for the feedback, guys. I'm in contact with the folks fixing the issue, so I'll pass this stuff along to them. From what they've told me, they know what's going on, and are working to resolve it. Again, I am super sorry for the downtime/broken time. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 21:11, 22 April 2008 (UTC)
Ok now I don't see the logos for A.Net or the background. Still fixing? Nevermind! Dominator Matrix 18:15, 22 April 2008 (UTC)
Seems to be fixed on GWW.. but it's now happening on GW2W (it was fine before). --Pling! \ Brains12 \ Talk 18:25, 22 April 2008 (UTC)
Thanks, Brains. I'll pass it along right away. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 22:35, 22 April 2008 (UTC)
Just noticed that my previous comment didn't turn up on recent changes or the page history. Meh? --Pling! \ Brains12 \ Talk 18:37, 22 April 2008 (UTC)
How does it look for you now, Brains? --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 18:40, 22 April 2008 (UTC)

Page history

Brains' comments aren't showing up in page history here, but going through the diffs you can see them. ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 01:41, 23 April 2008 (UTC)

Alright, I figured this out. The server time keeps changing by four hours back and forth. If I edit now at 10:01 EST, but the server goes back four hours before someone else edits the same page at 10:03 EST, their edit looks like it happened at 6:03 EST, and that's where it shows on the history. I think. It's confusing, though, because the server time seems to only change for some things (the diffs still show all edits in the right order) and all sorts of stuff like that. But this problem is caused by the weird randomly-changing-by-four-hours thing. ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 02:03, 23 April 2008 (UTC)
Also, I noticed this when WanderingTraveler responded to something on his talk and it showed up halfway down my watchlist ;) ¬ Wizårdbõÿ777(talk) 02:04, 23 April 2008 (UTC)
The same seems to be happening on GW2 wiki (they are on the same server after all :). Take a look at the RC the evidence is obvious there - a page is edited before it is listed as newly created. I was making changes to pages and not seeing the change on the resulting page after the update. It was a little confusing. --Aspectacle 04:00, 23 April 2008 (UTC)
IDK why its happening, but it needs to stop. A vandal could get away with things this way....Dominator Matrix 07:00, 23 April 2008 (UTC)
Hi guys...I just asked about this and found out that it was fixed early this morning. If you still notice it happening, please let me know right away so I can pass it along. --UserEmilyDiehlStar.gif Emily Diehl (talk) 18:13, 23 April 2008 (UTC)
Thanks, Emily. It seems to be ok now. --Pling! \ Brains12 \ Talk 19:26, 23 April 2008 (UTC)