Guild:The Naked Cavaliers (historical)

From Guild Wars Wiki
Jump to navigationJump to search


The Naked Cavaliers

Welkom op deze Guildwiki pagina van The Naked Cavaliers. De pagina wordt hoofdzakelijk ook als website gebruikt omdat wij geen zin hebben om een website te maken die toch niet wordt gebruikt, we zijn geboren om te spelen en niet om websites te bekijken. Deze Guildwiki pagina wordt alleen gebruikt om mensen van buiten af te informeren over ons bestaan en hoe wij te werk gaan

Naked Cavaliers is begonnen in Augustus 2007. Dark Runaway en De Klootviool kregen genoeg van al die guilds die uiteindelijk toch weer op non-active worden gesteld. Dark Runaway en De Klootviool begonnen de guild met hun tweeën en wie wilde joinen mocht joinen en wie het niet wil hoeft ook niet. In Naked Cavaliers bereik je geen toekomst in de Guild Wars wereld, het is gewoon een vriendenguild die gezellig samen blijft in moeilijke tijden maar ook in makkelijke. Zaterdag en Maandag avond zijn de dagen waarbij we samen dingen doen. Maandag vooral Player versus Player en dan in het speciaal Guild versus Guild. Ook al bakken we er niks van, we houden er allemaal van om dingen uit te proberen en om gezellig dingen samen te doen. Op Zaterdag avond gaan we area's clearen, en dan hebben we het over The Fissure of Woe, The Underworld, The Deep en ga zo maar door. Wil je meer weten van The Naked Cavaliers moet je vooral verder lezen om meer over ons te weten te komen!

The Naked Cavaliers LuL
Guild The Naked Cavaliers cape.jpg
Territory Europe
Language Dutch
Faction Luxon
Type PvX GvG PvE
No. of members ~20
Guild Hall Imperial Isle
VoIP Team Speak / Ventrillo
Forums OtDL Forum
Time zone CET (GMT +1)

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Geschiedenis

De geschiedenis van the Naked Cavaliers begon in de guild Hell was full so we game back [Hell]. Het was mei 2007 en 4 members van de Hell guild verveelde zich en besloten Team Arena te gaan doen, met een complete nieuwe build die nog niemand eerder had vertoond met veel plezier als de 4 mensen. Naakt zonder armor met maar 1 skill: Blood is Power. Als de teller op 0:00 stond en de poorten gingen open begon het feestje. Blood is power gebruiken tot je dood neer valt. Tegenstander won en vaak hoorde je een reactie van LoL. De oprichters van the Naked Cavaliers zijn geboren. Door een saaie middag PvP op Naked Cavaliers stijl, begonnen Dark Runaway en De Klootviool de guild met hun opvallende roze cape om aan te tonen dat we niet meer serieus met het spel bezig zijn. Ons doel was niet duidelijk, we wisten niet precies wat we wilden worden, PvP, PvE of toch PvX ? Het was een vraag die we tot op heden niet beantwoord hebben, maar 1 ding is duidelijk in the Naked Cavaliers heb je niks te zoeken als je iets zoekt, bij the Naked Cavaliers bereik je niks ons doel is lol hebben en al gauw groeide we op tot een hechte vriendenguild waar iedereen welkom is en iedereen met open armen wordt ontvangen. Als je hulp nodig hebt kun je die hulp krijgen en kunnen wij als vrienden jou die hulp ook op een fatsoenlijke manier bieden. We kunnen je dingen leren en extra informatie toevoegen waardoor je nog meer leert. Maar ons aller belangrijkste onderdeel is om gewoon samen te lachen en onzin uit te halen. Voor PvP titels of PvP activiteiten moet je niet bij ons zijn, wij hebben slechts 1 keer per week een Guild versus Guild war, waar wij dan wel ons uiterst best voor doen met tacktieken en een georganiseerde build. Waar wij kunnen lachen als we winnen en huilen als we verliezen maar echt de top bereiken willen we niet maar halen we ook niet.

In het verleden is al vaker probeert om met andere Nederlandstalige guilds tot een fusie te komen. Een fusie om een goed georganiseerde PvP guild te creeëren. Door vele omstandigheden is dit nog niet gelukt en kan misschien komen, maar op dit moment wil the Naked Cavaliers zich niet splitsen en willen we gewoon rustig afwachten en onze dag leven. Ons voorbereiden op de storm die gaat komen met de release van Guild Wars 2, waar the Naked Cavaliers zich buitengewoon op verheugd. The Naked Cavaliers zal nooit sterven en nooit doodgaan. The Naked Cavaliers blijft in ons hart en krijgt waarschijnlijk een vervolg in Guild Wars 2. Zonder vrienden ben je niks en in the Naked Cavaliers voel je onze hechte band tussen jong en oud, heer en dame.


GET NAKED AND LETS PARTY

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Guild Hall

Services Added
Platinum.png Xunlai Agent Yes
Red Dye.png Dye Trader Yes
Tanned Hide Square.png Crafting Material Trader Yes
Glob of Ectoplasm.png Rare Material Trader Yes
Rune Vigor Sup.png Rune Trader Yes
Scroll of Berserker's Insight.png Scroll Trader Yes
Signet of Capture.jpg Skill Trainer Yes
Main PvP.png Priest of Balthazar Yes
Expert Salvage Kit.png Merchant Yes
Guildwiki-icon-small.png Weaponsmith Yes
GuildHallIcon.png Guild Emblemer Yes
GuildHallIcon.png Canthan Ambassador Yes
Yule Cap.png Festival Hat Keeper Yes

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Alliance

The Naked Cavaliers waren niet lang op zoek naar een goede alliance, omdat wij samen besloten hadden om een GvG guild te worden hadden wij een GvG alliance nodig. Deze vonden wij door externe contacten te hebben met leader en officers van de Bubblegum Dragons. Hier hebben wij een heleboel geleerd over tacktieken, strategieën en builds die betrekking hadden tot GvG. Nadat wij steeds minder GvG gingen spelen en meer PvE gericht werden zijn wij dan deze alliance geleaved.

We besloten op zoek te gaan naar een nieuwe alliance, een alliance die precies ons niveau had en waar wij mee konden lachen en rustig aan konden doen. Zo kwamen wij terecht bij de Ownage of the Dutch Lions waar wij de aller eerste guild in de alliance waren. OtDL was een grote guild met 75+ leden en hun doel was om een mooie leuke en gezellige alliance te creeëren waar veel plezier in was. Dit heeft OtDL mooi voormekaar gekregen en we zijn tot op heden nog steeds in deze leuke alliance. Sinds 13 augustus 2007 zitten wij in deze leuke alliance waar we het goed kunnen vinden met de members van deze alliance. Waar ook wel eens mindere gesprekken tussen zitten maar meestal wordt er gelachen en kun je er altijd terecht voor hulp. Ook worden er party's gemaakt om samen de wijde wereld in te gaan. Vanaf 3 april 2008 is er besloten dat The Naked Cavaliers een officiële Sister Guild is van Ownage of the Dutch Lions. Na het opheven van de Alliance zullen deze 2 guilds samen blijven, en samen activiteiten organiseren. Er staat hopelijk een mooie toekomst te wachten voor deze beide guilds dat mag voortduren in Guild Wars en opnieuw mag worden begonnen in Guild Wars 2

Members van the Naked Cavaliers over de [OtDL]: dikke gezellige zooi, beetje rustig maar wel leuk.

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Guild Wars 2

Guild Wars 2 is het spel waar waarschijnlijk het grootste gedeelte van de Guild Wars Wereld op wacht. Met vele beloftes van Arenanet klinkt het spel aantrekkelijk in de oren en wil iedereen het spel proeven en zien. Ook wij members van The Naked Cavaliers wachten rustig af op dit spel. Members proberen titels te maxen en zorgen dat ze Guild Wars 2 goed beginnen.

The Naked Cavaliers zal voor een 90% terug komen in Guild Wars 2 en als er een alliance systeem is komen wij ook terecht bij OtDL. Contacten blijven bestaan en er zal goed gecomuniceerd worden tussen leaders van beide guilds.

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Recruitment

Om lid te worden van the Naked Cavaliers hoef je geen PvP held te zijn, je hoeft ook geen 400k te hebben en je hoeft ook niet elk spel al 5 keer te hebben uitgespeeld het enige wat van noodzaak is dat je een goed innerlijk hebt, en gevoel voor humor. Je moet niet te veel schelden, en je mag best nieuw zijn in het spel, je mag ook hulp vragen maar je moet niet overdrijven. Mondelinge hulp kunnen wij altijd geven dat kun je ook altijd vragen maar als je hulp nodig hebt met een missie / quest of iets dergelijks kun je dat ook vragen maar niet altijd kan iemand beschikbaar staan. We zullen jou met open armen ontvangen en we hoop ook dat je je gauw toevoegt tot onze hechte vriendschap. Wij zien vanzelf of je in ons systeem past, zoniet zul je snel een nieuwe guild moeten zoeken en als wel dan zien we jou ook als vriend. Bedenk wel dat je bij the Naked Cavaliers niet veel zult bereiken. We wachten rustig af en praten veel ! Wij hebben pauze tot en met de Release van Guild Wars 2.

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Contact Informatie

Contact gaat in principe alleen in-game. Hierbij kun je Leaders en Officers bereiken. Vragen/joinen/informatie mag ! Gold/Accounts verkopen mag niet!

De Klootviool / Dark RunawayLeaders
Miauw Miauw / P U LOfficers

The Naked Cavaliers is geen serieuse guild, domme vragen worden daarom beloond met domme antwoorden. Verwacht dit ! Wij zijn 1 Team, en iedereen zal het voor iedereen binnen de guild opnemen. Als je vind dat er n00bs bij ons in de guild zitten, vraag je dan eerst eens zelf af of jij er geen bent. We kunnen op elkaar vertrouwen, en ons gedrag kan soms storend zijn voor anderen. Als we iemand uitschelden hebben we daar geen bedoelingen bij, Guild Wars kan saai worden na 35 maanden spelen ! Neem geen contact op met leaders of officers over het gedrag van mensen binnen de guild, kunnen we niks aan doen, wij lopen in het guilddagelijks leven ook niet in onze nette kleren rond ! Voor de rest kunnen wij zeer vriendelijke personen zijn en we zullen iedereen met open armen ontvangen !

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Vrienden

Roster:

De Klootviool[ Leader ]
Dark Runaway[ Leader ]
Miauw Miauw[ Officer ]
Ruurtjan Pul[ Officer ]
John Knightley[ joined: 30/08/2007 ]
Mr Plutonium[ joined: 26/08/2007 ]
Ernawin Lerwas[ joined: 31/08/2007 ]
Brother Paulie[ joined: 06/12/2007 ]
Sorcix The Lazy[ joined: 11/10/2007 ]


In-Active Friends:

Sonofgods The Hero[ joined: 11/08/2007 ][ Mascotte ]
Tommeke Tommeke Tom[ joined: 21/08/2007 ]
Prophecies NL[ joined: 29/10/2007 ]
Meg Selv[ joined: 29/12/2007 ]
Goofing Guard[ joined: 04/12/2007 ]
Pro M N K[ joined: 06/12/2007 ]


Honourable Invites:

Borat Assasin[ invited: 25/08/2007 ]
Hiro Takanara[ invited: 13/01/2008 ]
Antoschka Schlik[ invited: 13/01/2008 ]


Friends we'll Never Forget:

Master Of Tha Godz[ left: 03/02/2008 ]
Maya Deathbow[ left: 29/01/2008 ]
L E A N D E R[ left: 04/03/2008 ]
My Skillz Judge[ left: 15/03/2008 ]
Grijze Haren[ left: 21/03/2008 ]

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Belangrijke Gebeurtenissen

Alliance

Ownage of the Dutch Lions [OtDL] Alliance wordt opgeheven[ 03/04/2008 ]
Ownage of the Dutch Lions [OtDL] en Naked Cavaliers [LuL] joinen Fire Fighters Alliance[ 03/04/2008 ]

Titles

P U L krijgt Life of the Party titel [maxed Party Animal Title][ 06/04/2008 ]

Hero Battles

De Klootviool komt 1ste te staan bij Hero Battles [ 15/03/2008 ]

Guild The Naked Cavaliers logo.jpg Naked Quotes

(Vengeance Ress Monk Skill) Vengeance is like masturbating with a cheese grater...slightly amusing but mostly painful

Ik Draag die Kut Cape Niet - Sorcix The Lazy about Naked Cavaliers Cape

"A true soldier's talents aren't meant for hunting vermin" ~Captain Besuz.

Education is what remains after one has forgotten what one has learned in school ~Albert Einstein

Nadat je je eten gegeten hebt is je bord leeg ~Dark Runaway

If you have that before eachother, you are sitting baked.The Vicious Squirrels Alliance
Leader The Vicious Squirrels
Members Face Of The Dragon • Guardian Of The DutchIsolated GuardsNo Life Is A Way Of LifeOrder Of The Hijo De La Luna • Swords And Tulips • The Deathh WarriorsThe Naked Cavaliers