Guild:Bones Of Vengeance/Profession Masters

From Guild Wars Wiki
Jump to navigationJump to search


Guild Bones Of Vengeance banner.png
Guild hall icon.png
Guild hall icon.png
Guild hall icon.png
Guild hall icon.png
Guild hall icon.png
Guild hall icon.png
Sidst Redigeret
13 April 2008


Guild Bones Of Vengeance warrior guru.png
Warrior-tango-icon-200.png

Denne person som er profsesions guru for Warrior professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Warrior og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Mangler

Guild Bones Of Vengeance monk guru.png
Monk-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Monk professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Monk og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Crazy Snoahdk

Guild Bones Of Vengeance ranger guru.png
Ranger-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Ranger professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Ranger og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Legolas Arrow

Guild Bones Of Vengeance elementalist guru.png
Elementalist-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Elementalist professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Elementalist og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Raptor The Unseen

Guild Bones Of Vengeance necromancer guru.png
Necromancer-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Necromancer professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Necromancer og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Skelorian Dread

Guild Bones Of Vengeance mesmer guru.png
Mesmer-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Mesmer professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Mesmer og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Bounty Haha

Guild Bones Of Vengeance assassin guru.png
Assassin-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Assassin professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Assassin og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Mangler

Guild Bones Of Vengeance dervish guru.png
Dervish-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Dervish professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Dervish og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Mangler

Guild Bones Of Vengeance paragon guru.png
Paragon-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Paragon professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Paragon og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Mangler

Guild Bones Of Vengeance ritualist guru.png
Ritualist-tango-icon-200.png

Denne person som er professions guru for Ritualist professionen, denne person står for at vejlede folk i guilden med hvad der er angående Ritualist og alle spørgsmål, hvis man ellers ikke lige kan få et svar eller finde et svar, kan der med fordel oprettes kontakt til vedkommende.

Mangler


Unknown Alliance
Leader Unknown
Members Bones Of VengeanceBones Of RageDanish Viking • Fatal Avalanche • Fatal Viking • Furiosus Accidos • Society Of The Shadow Raiders • Legendary Dragon Figthers